Op naar een nieuwe, sprankelende en menswaardige GGZ!

De afgelopen weken heb ik verschillende lezingen en presentaties her en der in het land gegeven (zie spreekbeurten voor meer info). Ook zijn er vele aanvragen voor de komende maanden en voor 2020 binnengekomen. Het is fantastisch om zoveel bevlogen collega’s tegen te komen en ook te kunnen bijdragen in weer vol inspiratie ons mooie vak uitoefenen.

Vorige week schreef ik daarvoor een kort bericht op LinkedIn:

Liefde voor het vak! Gisteravond gaf ik voor een club psychologen een lezing over “Bevlogen ons vak uitoefenen”. Naast dat de aanwezigen erg enthousiast reageerden, merkte ik zelf weer hoe enthousiast ik over ons mooie vak ben. Hoe bijzonder het is om zoveel verschillende mensen te ontmoeten. Om zoveel te leren over de menselijke conditie en samen verder te groeien. Hoe waardevol en krachtig het is als mensen zich gezien, gehoord en begrepen kunnen voelen en hoe we vandaaruit aan verandering kunnen gaan werken. En hoe mooi het is te kunnen bijdragen. Ik hou echt van dit vak!

Om het bericht op LinkedIn te zien inclusief reacties van collega’s, zie deze link

De sectie GGZ van het Nederlands Instituut van Psychologen heeft mij uitgenodigd om 10 oktober 2019 de lezing “Hoe word je een betere therapeut? Kortdurend en persoonlijk behandelen” te verzorgen. Waar kun je als therapeut aan werken voor betere resultaten? Hoe kunnen we behandelingen persoonlijk en betekenisvol maken voor diegenen waar het om draait: de cliĆ«nt?

Voor meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst, zie deze link naar het NIP

Ben verder momenteel druk met de voorbereidingen van mijn workshop “Hello Goodbye” voor het congres basis GGZ op 31 oktober 2019. Ik ga hierin aan de slag met de therapeutische werkrelatie, relationele en empathische vaardigheden verder ontwikkelen en onderhouden, contact maken en tijdig weer goed afscheid nemen. Zie hieronder videoboodschap van mijn neef Joris Linssen, de echte man van Hello Goodbye, over mijn workshop.

Voor meer informatie over de workshop en het congres (en om aan te melden), zie deze link naar Congres Basis GGZ 2019

Videoboodschap Joris Linssen:

Superveel zin om hopelijk te kunnen inspireren en weer veel bevlogen collega’s te ontmoeten. Samen kunnen we zorgen voor de nodige verandering! Doe je mee?