Werken in de zorg kan fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel belastend zijn. Ik maak me al lang zorgen over mijn collega zorgverleners die het zwaar hebben. Stress, vermoeidheid, cynisme, burn-out en verlies van bevlogenheid en plezier in het werk komen steeds meer voor. Hoe blijf je overeind en gezond in een toenemend ziekmakend systeem? Hoe blijf je het verschil maken?

Zelf worstel ik hier als psycholoog ook al jaren mee en ben inmiddels door schade en schande wat wijzer geworden (in het Oud Grieks pathemata mathemata, oftewel learning through suffering) en wil dit graag delen met mijn collega’s. Heb je behoefte om eens samen stil te staan bij zelfzorgvaardigheden?, hoe je je energie beter kunt managen?, hoe je mogelijk weer ge├»nspireerd en bevlogen je vak uit kan oefenen?, dan zouden we een keer kunnen videobellen voor een collegiaal gesprek. Voor collegiale support.

Stuur me dan een bericht via contactformulier en dan kijken we of we wat kunnen plannen.

Let op: dit is geen therapie, supervisie of coaching. Gewoon een collegiaal gesprek. Geen kosten, geen verplichtingen.